Teräsovet

Etsi / Suodata
Oven mitat
Kätisyys
Väri
Paloluokka

Teräsovet kestävään rakentamiseen

Teräsovet uusiin ja saneerattaviin asuin-, teollisuus- sekä maatalousrakennuksiin helposti ja edullisesti. Teräsovia saatavana ulko- ja sisäovina sekä palo-ovina joko 1-osaisina ovina tai 2-osaisina pariovina.
Ovet toimitetaan aina mittatilauksena asiakkaan haluamien mittojen, värien ja lisävarusteiden mukaan suoraan rakennuskohteeseen.

Kestävän teräsrakenteen ansiosta, teräsovet ovat varma ja oikea ovivalinta rakennuskohteisiin, joissa ovet altistuvat kovalle käytölle sekä haastavien olosuhteiden tuomalle rasitukselle.
Juurikin lujan kestävyyden takia teräsovet ovat usein käytetty ovityyppi teollisuudessa ja maataloudessa kuten navetoissa, pihatoissa ja teollisuushalleissa sekä laitetiloissa. Asuinrakentamisessa teräsovia käytetään mm. kellareissa, pannuhuoneissa, autotalleissa ja varastoissa.

Laadukkaasti toteutetut ovien suunnittelu- ja valmistusprosessit mahdollistavat tuotteillemme varmatoimisen käytön pitkälle tulevaisuuteen. Kaikki teräsovemme ovat CE-hyväksyttyjä.

Maalatut teräsovet ja teräspalo-ovet valmistetaan sinkitystä teräksestä, jotka pintamaalataan haluttuun väriin RAL Classic -värikartan mukaan. Saatavana myös täysin ruostumattomasta teräksestä tehtyinä RST-ovina.
Lisäksi kaikissa teräsovissamme on laadukkaalla mineraalivillalla toteutettu lämmöneristys, joten ovet soveltuvat käytettäväksi ulko- tai sisäovina. Teräsovien perusvarustukseen sisältyy aina ovilehti karmeineen halutulla värillä, ruostumattomat saranat ja RST-kynnys.

OSTOSKORI