Teräspalo-ovet

Etsi / Suodata
Oven mitat
Kätisyys
Väri
Paloluokka

Teräspalo-ovet rakennuksien palo-osastointeihin

Laadukkaat teräspalo-ovet kaikkien rakennuksien palo-osastointeihin, joissa rakenteelta vaaditaan paloluokituksen mukainen palonkestävyys. Palo-ovia saatavana sisä- ja ulko-ovina joko 1-osaisina ovina tai 2-osaisina pariovina, EI₂30 – EI₂120 luokituksilla. Palo-ovet valmistetaan ja toimitetaan suoraan kohteeseen aina tilauskohtaisesti asiakkaan tarvitsemien mittojen, värien, paloluokitusten sekä lisävarusteiden mukaan.

Käyttökohteena asuinrakentamisessa ovat esimerkiksi laitehuoneet, varastot ja kellarit. Maatalous- ja teollisuusrakentamisessa teräksisiä palo-ovia käytetään usein kaikissa palo-osastoinneissa kovan kestävyytensä takia, ja onkin suosittu ovivalinta kohteisiin kuten pihatot ja navetat sekä teollisuushallit ja tekniset tilat.

Palo-ovien paloluokkavaatimus määräytyy yleensä osastoivien seinärakenteiden mukaan siten, että palo-oven paloluokan tulee olla vähintään puolet rakenteen paloluokituksesta. Esimerkiksi, jos seinän paloluokitus on EI60, tulee palo-oven täyttää vähintään EI30 paloluokan vaatimukset. Tutustu aina huolellisesti rakennuskohteen voimassa oleviin määräyksiin ja ohjeistuksiin.

Teräsovien ja Palo-ovien korkea laatu ja kestävyys saavutetaan nykyaikaisten valmistusmenetelmien, kokeneen henkilöstön ja jatkuvan laaduntarkkailun turvin. Kaikki palo-ovemme ovat CE-hyväksyttyä / Sertifioituja.

OSTOSKORI